фото: Patrick André Perron, УикипедияСпоред проучване 60% от населението на Триполи живее

...
фото: Patrick André Perron, УикипедияСпоред проучване 60% от населението на Триполи живее
Коментари Харесай

Армия излезе по улиците в Триполи след няколкодневни демонстрации

фото: Patrick André Perron, Уикипедия

Според проучване 60% от популацията на Триполи живее под линията на бедността.

Строгите ограничения доведоха до утежняване на обществените условия и растеж на цените.

Патрули на ливанската войска взеха под надзор центъра на северния град Триполи, където в продължение на няколко дни избухваха митинги против строгата карантина в страната, оповестява ТАСС.

Тази вечер опитите на недоволни да завладяват правосъдната палата се оказаха несполучливи, само че хвърлени бутилки със запалителна течност провокираха пожар в постройката. Очевидци показват, че кметството също е било подпалено. Един от охранителите на зданието е бил ранен от хвърлена граната.

От ливанското вътрешно министерство оповестяват, че силите на реда са употребявали сълзотворен газ и водни струи против протестиращите. 97 души са потърпевши при конфликтите, осведомят от локалния Червен кръст.

60% от популацията на Триполи живее под линията на бедността, а строгите ограничения доведоха до утежняване на обществените условия и растеж на цените, която от своя страна провокира повишение на напрежението, разяснява ТАСС.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР